MAMAMAAA

Idag har jag lärt mig sko, svett och alkohol på japanska

ÅTER IGEN


mlöö

GIFFA PANNKAKA


SUCKYSUCKY LIFE

Okej. Gud vad jag suger. Köpte en mössa istället för pälstyg..


GUESS




MONEY MONEY

Ååå! Nu kan jag äntligen börja på min pälsjacka med luva! Ska kirra lite tyg imorgon efter skolan, fick lite cash av mormor idag. Shit vad jag måste skärpa mig på det ekonomiska planet. Pengar rullar in lika snabbt som det rullar ut. Pälshooden kommer bli så sjukt mysig. Dokumenterar med pics imorgon. NU ska jag kolla på paradise hotel, dock ändast för att Johannes är stört snygg!

L8r!

HOLAGATOS

Vaknade nästan nyss. Kul att jag sitter och gör försvarsmakttest helt spontant. Haha. går sämst! Har kollat vart jag kan tänka mig vara någonstans under lumpen också, men kan inte riktigt bestämma mig haha.
Nu tänker jag fika med mormor.
Later!

FEELS LIKE CRAP



Ta dig Sam Internationell

MMMALMA


123SNAP


Hitta lite tyg i garderoben som jag glömt att jag köpte. 30 minuter tog det, inte mer. Skit kul när man har as tråkigt. Skulle egentligen behöva plugga matte C, men allt annat har plötsligt blivit så sjukt lockande.





  

Ska rita dit trycket senare. Kommer bli AWESOME!!

HEMMAHEMMAHEMMA




  

Lite sjuk, men jag älskar mina mysidunisar. Blev ingen skolan idag.



HOUSE OF HOLLAND





Okej. Jag har så gott som redan beställt dom här.
AWESOMENESS på att jag inte fått min försenade
lön än! skithög

SUCKYSUCKY LIFE

 

  • Riktigt himla risigt sjuk har man blivit. Det värsta är att försöka prata på morgonen, samt att äta. Går inte.

 

  • Och inte nog med det. Jag är "förkylningsdöv" på högra örat också, (och då menar jag döv döv döv, typ lock för örat gånger 10) men det går över en gnutta om man lutar huvudet långt ner åt höger. Tröstar mig på det.

 

  • Ingen frukost. Lunchen bestod av ett glas med fil. Ingen middag förns klockan 21, men gissa vad som står på köksbordet när man kommer hem.. jo men visst är det grillad kyckling och revbensspjäll med potatissallad samt mozarella och tomat. Blev typ lycklig där ett tag.

FAVVO


ÅNGEST







Imorgon har jag psykologiprov. Te och chokladbollar funkar inte alls. Dom gör mig besvikna, och jag har ju skit mycket kvar att läsa. Egentligen skulle jag vilja kolla på film och mysa, men nej, det går ju inte för sig. Later!


KATEAN

Varför ska vissa människor få vara så stört snygga för

'

Okej. Jag typ dog nyss. Hoppa snett på madrassen.

AWESOMENESS

Det roligaste just nu är att mitt studiebidrag nästan tog slut för en timme sen. Skitsnygga tajta svarta brallor samt vittguldigt linne, great. + puder ioförsig. Jag får skylla mig själv. Nu ska jag rusa hem efter mitt röda läppstift och min cykel aight

RSS 2.0