MMMMUMS

Mina damer och herrar, idag för första gången sen årskurs 8 har jag lyckats extremt bra med mitt samhällskunskapsprov. Det tog mig.. 4 år ungefär. Underbart säger jag. Nu kurrar magen som bara den, sitter fast i skolan med läxor och kan inte röra mig härifrån på minst en timme, så det finns inte så mycket att göra förutom att klaga. Jag borde ha valt än annan linje.

Nu vill jag ha en mcdonaldsmuffins! Det skulle sitta stört fint.




WHOOP WHOOP

Nu skiter jag i dig, dumma filosofi. Jag har faktiskt försökt, och kommer förmodligen försöka lite till imorgon innan jag ska kunna allting också. Jag menar, jag har ju haft 3 veckor på mig och sådär, så jätte dåligt samvete har jag faktiskt egentligen inte..   FÖRNEKELSE!

+++

699 Kronor, Scorett
Mycket nödvändigt tyckte jag, inte alls snällt mot min instabila studentekonomi dock men jag har ju en tendens att strunta i den delen ibland..

WAKE UP GRANDMA!


ÖNSKAÖNSKA


Oh no you didn't!

Nu börjas det igen. Filosofiprov på onsdag och jag bryr mig faktiskt egentligen inte alls hur Descartes eller Kant såg på sina idévärldar och sinnesvärldar. Ganska onödigt. Detta bara för att fylla ut? I'm just in for the free food.

BabyloveLisa hängde här nyss också i försök till att hjälpa mig förstå, men det slutate bara med att jag vaknar med hennes finger i munnen som tack för att jag lyssnat. Slutade bara med att vi powernapade båda två. Helt fantastiskt. Det absolut bästa som finns är att sova när man inte får sova. Vad har vi gjort för att förtjäna detta.
Allt skulle kunna vara så mycket roligare nu, men ändå ska det käfta emot som aldrig förr. Jag lever dock lite på att jag köpte nya strumpbyxor idag som jag ska använda tills dom brakar sönder totalt. Tunna svarta med små hjärtan på. Skitsöta, jag kunde inte motstå.
Godnatt!

natti natti


Brussels


Cut cut cut!





 

Kändes som att det var dags efter 2 och ett halft år, så mamma fixat'. Gratis är bäst!
 


Frukost!


Fullkornsbrön, sallad och makrill i tomatsås, ärtskott + c-vitamin. Skitgott!


00:23


Nu sitter jag här, återigen, undrandes varför jag aldrig håller någonting över huvudtaget som jag tidigare kommit överens med mig själv om. 7 timmar ungefär, och om jag räknar rätt 6 timmar och 40 minuter till att sova vilket förmodligen kommer att resultera samma senario som igår, iförrgår och dagen innan det vill säga max 30 minuter tillgodo innan man ska sitta totally focused och fresh i skolan. Smart tjej.
Dags att dra, dags att dra peaceout


Sweetmothafuckin'thing


40PIX! Congrats till mig. Luv it luv it.

S to the ucks!


 


" what's the fucking owl doin on my finger "

 Oh no you didnt



RSS 2.0